akp sıkıştığı zaman onu kurtaran parti

kolibandi
akp`nin başı her sıkıştığında imdadına yetişen partidir.
MHP`dir.
bu sefer de TBMM seçimlerinde geçersiz oy kullanarak akp`li ismet Yılmaz`ın seçilmesini sağlamışlardır.
kolibandi
akp`nin kuruluşundan beridir yanında olan partidir.

söylemler karşıtlık üzerindendir ama özü can canalıklarını gösterir.

sene 2002- iktidarda mhp`nin de ortak olduğu Ecevit hükümeti vardır. bahçeli bir etkinlikte ülkenin erken seçime gitmesi gerekliliğini ortaya atar. 3 kasım 2002 de genel seçim olur akp iktidara gelir MHP meclis dışında kalır.

sene 2007- cumhurbaşkanlığı meselesi var. akp 367 ye takılmış seçim olabilmesi için mecliste 367 vekilin olması gerekiyor ama akp`nin gücü yetmiyor. MHP hızır gibi yetişiyor. sayı 440 olur Abdullah gül cumhurbaşkanı.

sene 2008- AKP`ye kapatma davası açılmış. devlet bahçeli bir fikir atıyor, işlenen suçtan parti değil kişi yasaklansın. hemen kanun oluyor bu fikir.

sene 2008- rte bir konuşmasında `Velev ki bir siyasi simge olarak taktığını düşünün. Bir siyasi simge olarak takmayı suç kabul edebilir misiniz? Simgelere bir yasak getirebilir misiniz?? diyor türban konusu gündeme geliyor sonrasında MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır desteğin de ötesinde `Üniversite yetmez, türban devlet memurlarına da serbest kılınsın` şeklinde açıklamalar yapıyor, akp MHP elele daha acayip günlere diyorlar.

sene 2012- 4+4+4 çıktı, imam hatiplerin ortaokul kısımları açıldı, işin içine yine türban sokuldu, türban ortaokullara kadar indi.

(not: bu son iki ifade türban karşıtlığı üzerinden değil akp`nin en önemli propagandası olan eğitimde türban`ın serbest bırakılması ifadesinden yazılmıştır. bu propagandayı MHP AKP`den daha çok haketmiştir.)

sene 2013- yeni anayasa çalışmalarında 48 maddenin değişikliği için yine AKP`den desteklerini esirgememiştir.

sene 2014- suriye ırak tezkeresi görüşülüyor. uzatmaya gerek yok 396 oy ve teskere geçiyor.

sene 2015- tbmm başkanlığı seçimleri var. ilk 3 tur MHP kendi adayına oy veriyor. 4. tur oluyor MHP geçersiz oy vereceğini söylüyor, akp`nin adayı TBMM başkanı oluyor.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu