kürt faşizmi

kolibandi
yıllarca halkların kardeşliği şiarını felsefe bilmiş, inançlarının merkezine eşitliği, özgürlüğü, insana saygıyı koymuş olanları bile zaman zaman zıvanadan çıkaran faşizmdir.

kürt halkına yapılmış baskının ve asimilasyon politikalarının farkında olan ve devlet tarafından gerçekleştirilen faşizmin ve siyasi uzantıları ile halkları kırma derdi olan türk faşizminin karşısında duranların bile `ne oluyor` sorusunu sormaya sebep faşizmdir.

uzun zamandır küçük olaylarla kendini gösteren, gruplar halinde dolaşıp kürt olmayanlara karşı sözlü tacizlerde bulunan kişiler artık bu hareketlerini kişilere saldırı haline dönüştürmüşlerdir.

geçtiğimiz günlerde eşofmanının göğsünde türk bayrağı olan bir genci `bu nedir?` diye bayrağı sorması gencin `türk bayrağı` demesi üzerine `her biji kurdistan` diye bağırarak dövmesi bardağı taşırmıştır.

gelinen nokta kürt ulusal hareketi içerisinde ulus kimliği ile ırkçılığı karıştırmış, hak mücadelesi ile faşizmi ayıramamış kişilerin var olduğu ve gittikçe arttığıdır.

onların bu tavrı sadece kürt halkına değil ilerici, aydın, devrimci tüm insanlara zarar vermektedir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu