çarşamba günü çocuk yıkamak

kolibandi
günah olup olmadığı sorgulanan eylemdir.

açıklıyorum.

pazartesi: bacak-kol-ayak-el sırasıyla ve serçe parmakların yanındaki parmaklar ıslanmayacak şekilde.

salı: çocuğun kafası yıkanır ama sabunu saat yönünün tersine döndürerek sürmelisini suyu ise huni yaptığınız bir dergi yaprağı (ki bu dergi ilim irfan sahibi abdestli kişilerce hazırlanmış olup, mübarek şahıslardan bahsetmeli) kullanılarak kafaya dökülmeli.

çarşamba : çocuğu baş aşağı tutarak yıkayabilirsiniz. bir elinizle bacaklarından tutup havaya kaldırdığınız çocuğu diğer elinizle sabunlar, öbür elinizle keseler ve kalan elinizle de su dökebilirsiniz.

perşembe : mübarek akşamda çocuk yıkarken dikkat edilmesi gereken husus suyun ph değeridir. o nedenle ilim irfan sahibi kişilerin hazırladığı güğüm sular o kişileri de mutlu edecek şekilde bedellendirilerek alınır. ardından sol ayağınız üzerinde zıplayarak sağ dirseğinize dilinizi dokundurmaya çalışmalısınız. bütün bunlanları yaptıktan sonra güğümü çocuğun üzerinde 777 defa saat yönünün tersine çeviriniz. sonra suyu dökünüz. o su ki bir defada tertemiz yapar çocuğu.

cuma: banyo yapılmaz diye bir kural yok, yapılsın diye bir zorlama da yok ama temizlik imandandır bunu da unutmamak lazım.

cumartesi-pazar : tatildir. temizlik imandan olduğu için banyo için özel bir şart yoktur.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu