otel

dean534
Konaklamak için kullanılan lüks Yerlere verilen addır.

İstanbul tarihi dokusu, sahip olduğu anıtlar ve eserlerin çokluğu aynı zamanda eşsiz Boğaz`ı ile her sene binlerce turistin seyahat noktası olan bir şehir.Binlerce yıldır çeşitli mediyetlere ev sahipliği yapan İstanbul`un hemen her köşesinden tarihten günümüze taşınmış bir eserle karşılaşmak mümkün.Saraylar, camiler ,kiliseler, sinagoglar, çeşmeler ve konakları ile İstanbul özellikle kültür seyahati yapmak isteyenler için tam bir cennet.Ayrıca İstanbul`da bir çok müze ve eğlence merkezi de bulunmaktadır.En çok ziyaret edilen yerler Topkapı Sarayı ve Ayasofya Müzesi`dir.İstanbul`un tarihsel merkezi ilçesi Fatih`tir. Diğer turizm mekanları , Beyoğlu, Taksim, Beşiktaş ,Üsküdar, Kadiköy ,Adalar olarak görülmektedir. Tarihi mekanlara ve eğlence noktalarına yakınlığı sebebiyle Taksim turistlerin en çok tercih ettikleri konaklama yeri olmuştur. Taksim`de her bütçeye ve zevke göre otel ve pansiyon bulmak mümkündür.
InterContinental İstanbul de taksim otelleri arasında bence olabilecek en iyi istanbul otellerinden bir tanesidir. http://www.intercontinental.com.tr/tr/
sikinti yok
tek gecelik ilişkilerin mekanı.

bazılarında kartvizitler dolanır. resimli falan.

beğendiğiniz olursa kartvizit sahibini ararsınız.

ama bu çok yanlış bir harekettir. yapmayalım yapanları onaylamayalım.

bunu yapan oteller de iyi yerler değildir.
tyfngkts
paranız ile konaklama imkanı sağlayan yerlere verilen genel isim. paranızın değerine göre otelin kaliteside artmaktadır.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu