suriye`de türkmen dağının bombalanması

kolibandi
Suriye`de teröristlerin kontrolünde olan türkmen dağına rus destekli rejim ordusunun yaptığı bombalamadır.

Türkiye`de verilen haberlere göre Türkmenler büyük zarar görmekte ve Türkiye`ye kaçmaktadırlar. yalnız bu haberlerde mit tırlarını durduranlara küfürler edilmekte, `esed güçleri` diye tanımlama yapılmaktadır.

yani türkmen dağının durumu ile ilgili gelen bilgilere doğrudan itibar etmek yerine haberleri dikkatli ve her taraftan okumak gereklidir.
kolibandi
suriye güçlerinin bölgedeki teröristleri temizleyerek ilerlediği operasyondur. bazı alanların teröristlerden temizlendiği söylenmektedir.

şimdi yerli basının haberi açıklayışına göre söyleyelim.

bölgede ışid unsuru yok tütkmenlerle esed orduları çatışıyor, türkmen komutan şehid oldu.

--- alıntı ---

Rejim güçleri, 15 gündür yoğunlukla süren harekatın ikinci dalgasını önceki gece saat 23:00 sıralarında başlattı. Fırınlık, Acısu, Nahmiye, Kastel, Maaf, Gımam ve 45`inci Tepe bölgesinden Türkmen Dağı`na yürümeye çalışan Esed güçlerinin en büyük yardımcısı yine Rus jetleri oldu. Herhangi bir IŞİD unsurunun bulunmadığı Türkmen bölgelerde muhalif tugayların üstüne bomba yağdıran Rus jetleri karadan Esed güçlerine alan açtı. Bombardımanla birlikte Esed`in ordusu yerleşim yerlerini ele geçirerek bölgenin merkezi olan Kızıldağ önlerine kadar ulaştı. Burada Türkmen tugaylarıyla çok şiddetli çatışmaların yaşandığı ifade edilirken çatışmalarda ön saflarda bulunan Sultan Abdulhamid Tugayı`nın komutanlarından Zekeriya Abdullah şehit oldu. Rusya`nın hava desteğiyle rejim ordusu Kızıldağ`ı da işgal etmeyi başardı.

--- alıntı ---

şimdi düşünelim bir. o bölge hangi ülkenin toprağı?

kim kimi neresinden işgal ediyor acaba?
http://www.haberler.com/bayir-bucak-dustu-katliam-kapida-7896061-haberi/?utm_source=mynet.com&utm_medium=referral&utm_campaign=MynetComCoop
benden yazar olmaz
insanların ölmesi asla savunulmamakla birlikte suriye ve rusya`nın ulusal çıkarları baz alındığında kendilerince haklı olan saldırı.

bazen insanları bir iki delinin bokuna gidebilmektedir bu dünyada. ama ne hikmetse kimse sebep olanı görmez.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu