beyazıt öztürk'e terör soruşturması açılması

benden yazar olmaz
bir garip tiyatro izlemeye neden olan hadise.

yılların suya sabuna dokunmayan adamı beyaz, tam da ülkede kan gövdeyi gönderirken canlı bağlantıya konuk alır ve olaylar gelişir. gelsin özür dilemeler, gitsin özür dilemeler... beyaz gibi annesinin müzmin şirin bekar oğlunun muhaliflik yapmasını beklemiyorum tabi ama beyaz`ın arkasında -ayşe öğretmen`i suçlayacak kadar- duran kitleye anlam veremiyorum. o beyaz ki nereden baksan reklamdı, diziydi, talk show`du derken 10 milyon tl`den fazla varlığı olan adamdır. ülke karışırsa anında soluğu miami`de alır... sana bana ne oluyor arkadaşım? mevzu biraz da bu.
hacarap
belki de ülkenin büyük bir bölümünün unuttuğu durumdur.

ağzından nefret, kan, ölüm ve acı akıtanların, tehditlerle kendi gibi düşünmeyenlerin yok edileceğini beyan edenlerin laylaylom gezdiği ülkede gerçekleşmiş bir durumdur.

olayın olduğu dönemi ve hassasiyetleri çok iyi hatırlıyorum ama ne olursa olsun ben çocuklar ölmesin demekte bir suç göremiyorum. ölmesin çocuklar. nazım Hikmet'in kız çocuğunda seslendiği gibi ölmesin çocuklar, Hiroşima için söylendiği gibi ölmesin çocuklar. bombalı bir terör eylemi olduğu zaman söylendiği gibi. ölmesin çocuklar.

büyüklerin kirli dünyasındaki savaşlara alet olmasınlar. çocuklar ölmesin.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu