kenan evren`i aramak

kolibandi
12 eylül darbesini ve sonraki cunta dönemini yaşamış birinin ülkenin geldiği halden yola çıkarak dile getirdiği durumdur.

hatalıdır, yanlıştır, üzüntü ve çaresizlik sonucu söylendiği düşünülen sözdür.

kenan evren nasıl tarihte işkenceci, katil olarak anıldıysa, nasıl adının geçtiği her yerde Erdal eren bakışlıların laneti üzerine olduysa bugünlerin sorumluları için de aynı şey geçerli olacaktır.

nasıl ki kenan evren tarih oldu ve dün onu alkışlayanlar bugün onun adını anmaktan imtina ediyorlarsa, bugünün sorumluları da tarih olacaktır. ancak yanan bunca canı gözle görebildiğimizden ötürü şunu söyleyebiliriz ki Evren`e yapıldığı gibi sadece işkenceci katil denmeyecek, sadece alkışlayanlar adını söylememezlik etmeyecek, adın tarihin her sayfasında olduğu gibi her çalışan kafada layığında sıfatlarla anılacaktır.

yani diyorum ki. kenan Evren`i arayacak kadar çaresiz, bir katilin kurtarıcı olarak görülebilme ihtimalini düşenecek kadar umutsuz olmamalıyız. bilgili insanlardan korkmalarının nedeni açıktır işte o nedenle daha çok bilmeli, daha çok okumalı, daha çok öğrenmeliyiz.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu