din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği

kolibandi
kısaca din hocası dediğimiz öğretmenlerin mesleğidir.

okul yıllarında bize güzel ahlakın ne olduğunu islamın insanlara bakış açısını, kişileri şekillerine ve düşüncelere göre yargılamamak gerektiği, dili, dini, rengi ne olursa olsun hoşgörülü olmak gerektiğini anlatan insanların mesleğidir.

yaratılanı yaratandan ötürü sevmeyi ve ne olursan ol gel felsefesini öğrencisine aktaranların mesleğidir.

bazen bazı yerlerde ortaya çıkan ve herkes tarafından pantolon giyen öğrencisinden şehvet duyan din hocası diye bilinen emin şahin gibileri çıkıyor ki ne yaparlarsa yapsınlar bizim gözümüzde yeri bambaşka olan ve yukarıda anlatılanları bize anlatan din hocalarımızın adlarını ve branşlarını kirleyemezler.
benden yazar olmaz
son yıllarda kpss öğretmenlik grubunda en çok alımın yapıldığı branştır.

yakında göğe baksak din göreceğiz, her yer din olacak. böyle söyleyince de din düşmanı diyorlar. hayır, asla bir inancın düşmanı olacak biri değilim ama allah`ın kendisi bile kendisinin bu kadar abartılmasını doğru karşılamaz diye düşünüyorum. sonuçta bu kadar bilim insanı var ve onlar atanamıyorlar. ama yeri geldiğinde buluş yapmasını, hayatını kurtarmasını beklemeyi biliyorsun. e nasıl olacak bu böyle? köy yolu kapalı olduğunda havadan giden helikopter ambulans için devlete duacı olmasını biliyorsun ama o ambulansı ve helikopteri icat eden kişilerin nasıl ortamlarda türeyebildiklerini ve dünyaya sırf bu sayede hükmedebildiklerini göremiyorsun.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu