pembe taksi

kolibandi
Sivas`ta kadınlara hizmet vermek üzere kadın çalışanlarla var edilen ulaşım aracıdır.

kadına saldırıları engellemek amaçlı yapılmış.

yani efendim bu şekilde kadına saldırılar azalacak ve hatta yok olacakmış.

peki sivasın sarı taksicileri ne demiş bu duruma? ben bir söz duymadım. kabul ediyorlar kadına saldırının kaynağı olduklarını yoksa anlamadılar mı meseleyi bilemedim.

kadını erkeklerden bu şekilde ayırarak saldırıları çözebileceğini zihniyetin iktidar versiyonu kaç yıldır bir özgecan yasasını çıkaramadı.

gravat takan tecavüzcüye iyi hal indirimi yaparken ülkenin mahkemeleri, tecavüz edeni değil tecavüz edip öldüreni serbest bırakırken af yasaları, cezaevinde imana geldi diye cezası düşürülen çocuk tecavüzcülerini, uğradığı tecavüz sonunda çocuğun psikolojisi bozulmadığı raporunun verilmesi ve bu raporla cezaları düşürülen tecavüzcüleri, kadının etek giymesini, şarkı söylemesini, sarı saçlı olmasını, kadının kadın olmasını tahrik edici unsur görüp saldırganları iyi gibi gösteren sistemin içinde pembe taksi soruna en büyük çözümdür.

Sivas`ta sorun çözülmüştür. sorun sarı taksidir. demek ki sarı taksiye binen kadınlar her türlü saldırıya uğrayabilir, uğradıklarında ise tek suçlu kadındır. çünkü kendisi istemiştir sarı taksiye binmeyi.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu