suriye`de ateşkes ilan edilmesi

kolibandi
27 şubat 2016`da başlayacak ateşkesin ilanıdır.

abd ve rusya başta olmak üzere taraflar suudi Arabistan, iran, İsrail gibi ülkelerin görüşleri alınarak ışid, el nusra gibi terör örgütleri ayrı tutulmak kaydıyla taraflar ateşkes ilan etmişlerdir.

dikkat edilirse bop eş başkanlarından biri olan Türkiye`nin adını yazamadım zira olay olup bittikten sonra türkiye cumhurbaşkanı Erdoğan`ın pyd`yi neden listeye almıyorsunuz da el nusrayı alıyorsunuz gibilerinden bir ifade kullanması `aman aman aman` demeye sebeptir. çünkü el nusra Türkiye`nin de terör örgütleri listesindedir.

--- alıntı ---

`PYD-YPG, DAİŞ`e karşı savaşıyorlar, ondan dolayı biz PYD-YPG`yi destekliyoruz.` Koskoca bir yalan. O zaman ben size farklı bir örnek vereceğim, El Nusra da DAİŞ`e karşı savaşıyor, peki El-Nusra`ya kötü diyorsunuz. O zaman onun da iyi olması lazım. El Nusra kötü ama PYD ile YPG iyi. Olay farklı. El Nusra`nın bulunduğu konum farklı olduğu için bunlar ne diyor, `iyi teröristler, kötü teröristler.` Mantık bu` ifadelerini kullandı.

--- alıntı ---
http://www.olaymedya.com/haber/cumhurbaskani-erdogandan-ateskes-aciklamasi/32267
benden yazar olmaz
çok uzun sürmeyeceği baştan belli olan bir ateşkesin ilan edilmesidir.

taraflar birbirini tahrik edecektir ve ilk saldıran suçlu ilan edilmeye çalışılacaktır. suriye tam anlamıyla tiyatroya dönmüştür.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu