20 nisan 2016 karaman çocuklara tecavüz davası

kolibandi
karaman`da 45 erkek öğrenciye tecavüz edilmesi olayına dair bugün görülmeye başlanan davadır.

bir taraftan bir kereden bir şey olmaz diyen bakanlar varken diğer taraftan yollar kapanmış tomalar, polisler yollara yığılmıştır.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi şimdi. bakanın önemsiz göstermeye çalıştığı olay için bu kadar önlem oluyor.

karaman adliyesinde bugün sadece bu dava görülecekmiş. mesele önemsiz ya o nedenle adliyede sadece bu dava görülecekmiş.

ensar vakfı ile kaimder de mağdur edildiklerine dair davaya girmek için başvurmuşlar. hiç şaşırmadım. neden? mağdurum da mağdurum.
sikinti yok
bu halktan, bu milletten ümidi kesmeye sebep olacak olan davadır.

en azından bir kısmından.

lan arkadaş haberlere bakıyorsun tecavüz olayı var, hem de çocuklara tecavüz, hem de erkek çocuklarına tecavüz, hemde uzun süreli, hemde sistematik, hem de yasal olmayan yurtlarda...

bu çocukların hiç mi ailesi neden bir tanesi kalkıp tek kelam laf etmiyor.

tabi bakan çıkıp bir kereden bir şey olmaz derse sesi çıkmaz bunların. o tecavüzcü sapık serbest kalsa yine gönderirler bunlar çocuklarını ama çocuklara zarar gelmesin o duruma ses çıkarmayanlar gitsin o sapıkların yanlarına onlar gidersin ihtiyaçlarını.

mahkeme oluyor vali sokakları kapatıyor, herhangi bir toplanmaya müsade etmeyeceğini söylüyor, ensar vakfı tabelasının üstüne bayrak asıyor. çıt yok arkadaş.

konuyla ilgili haberin altındaki yorumlara bakıyorum yok ak kafalıların hepsi toplanmışlar hükümeti küçük düşürmek için solcuların uğraştığı bir mesele gibi anlatıyorlar durumu. lan sizin çocuğunuza benzer bir şey olsa ne yaparsınız amaaaannn bakan bir şey olmaz dedi, ensar bize yakın, hem allah ve din oooo bir de kitao, peygamber sevgisi, hizmet himmet bademleme deyip susar mısınız? ne alakası var bu işin hükümet düşmanlığıyla. birisi çıkar cem garipoğlundan bahseder ve avukatı metin feyzioğlundan açar konuyu, birisi solculardan oldu der, birisi idam gerekli deyip şeriat lazıma bağlar meseleyi. lan mal evladım amerikada şeriat mı var ya da bu tecavüzcü sapık seninle aynı şeriatı isteyen grupta değil mi?

hepinizin ak zihinlerine sinmiş kurtlara dökeyim ben içimi belki onlar anlar da utanırlar kurtluklarından.
kismi yuk
haberlerde sapığın toplam 508 yıl 3 ay cezaya çarptırıldığı söylenen davadır.

azıcık mantık diyorum sadece.

o yurtları sorgulayabilecek bir yiğit kurum var mıdır?
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu