sms`in 160 karakter olması

benden yazar olmaz
öyle anlaşılıyor ki türkçe`ye vurulan en büyük darbelerden biri.

elin avrupalısı bu sms olayını sadece `toplantıdayım, sonra konuşalım`, `aradım ancak telefonun kapalıydı` gibi kısacık metinler için kullanan bir topluluktur. lakin biz öyle değiliz. öyle değilken de bunların icadlarını kullanmak zorunda olduğumuz için -tıpkı önümüzde duran `q` klavye gibi- türlü türlü uyumsuzluk badireleri atlatıyoruz.

solak olsak ve bir alet tasarlasak bunu kendimiz için yaparız değil mi? yani solaklar için. işte bu adamlar da icad ettikleri tüm aletleri kendilerine göre yapıyorlar... ama biz muhabbet etmesini seven bir toplumuz. üç taraftan yemişiz. bir yandan akdenizlilik var, diğer taraftan trakyalılık var, diğer taraftan doğululuk var. bu üç kültürün ortak özelliği nedir deseniz ben size kesinlikle `muhabbetli olmasıdır` derim.

neyse... bir başladık muhabbate sms ile ulan yaz yaz fatura geldi kol gibi. en sonunda cm ylmz patlattı bombayı. herkes de fit oldu buna. o güne kadar kimse ne irc de ne de msn de slm falan demiyordu. bu sms ile muhabbet ne zaman peydah oldu yaşamlarımıza biz o zaman harfleri kısacık yazmaya başladık.

ha diyeceksiniz ki, ulan byo sabahtandır bıdı bıdı ediyorsun da bu başlıktaki sms adı ne? işin sırrı olinde, iki kere rafine abicim.

neyse ki watzap çıktık da rahatladık.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu