lara

eski türkiye sözlük
2002 yılında allah versin adlı hit şarkısıyla piyasaya çıkan genç pop şarkıcı. agresif ve mangalda kül bırakmayan, erkeklere taş çıkartan tarzı danslarıyla ve şarkılarıyla şekillenmektedir. bu tarzı da ona türk popu içersinde bir yeganelik vermektedir.
tarzının kaynağı, danslarında -biraz da alçak açıyla görüntüye alındığı için- öne çıkan sekiz sekizlik tempoda samba-oryantal kalça hareketleri ve
şarkılarındaki bulunan erkeklere kafa tutan, onlarla çaktırmadan dalga geçen asi kadının hissettiklerini anlatan sözleri ile fondaki hızlı yaylılar ve güçlü baslardır.
bu tarzın en iyi örnekleri olarak ilk iki albümün hitleri olan `alem biliyor adam değilsin... tek sözüm sana allah versin` ve `adam gibi adam nerde adam.` gösterilebilir. son albümünde bulunan `iki yastıkla bir çarşaftı aldatılışılımın tek tanığı`nda ise asi, erkeklere metelik vermeyen kadın görüntüsü korunmakla beraber, anlam biraz daha melankoliye kaymaktadır.

yaptığı açıklamalar dikkate alındığında lara`nın özel yaşamında daha sakin ve duygusal bir kişiliğe sahip olduğu söylenebilir.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu