şehit cenazelerinde muhalefeti protesto etmek

kolibandi
son dönemlerde sıkça karşılaşır olunan durumdur.

akıl yoksunluğundan kaynaklı değil ise tamamen düzenbazlık ya da provokasyondur.

devletin hortlattığı ve müdahale etmeyi bir dönem yasakladığı belgelerle ortaya koyulan terör örgütünün eylemlerinde yaşamını yitiren kişilerin sorumlusu o örgütü o hale getirenler değil midir?

be mal adam muhalefetin ne alakası var bu durumda. seçimde el ele yürünmüşmüş. seçimden önce aynı masanın etrafında, adalarda modalarda, nevruzlarda bayramlarda el ele kol kola, gözyaşları ile birlik olunmadı mı? bugün lanet edilen kişilere o vakitler övgüler yapılmadı mı? küfür edilen örgüt ele başına sayın, şehitlere kelle denilmedi mi?

bunlara tepki gösterip bunları yapanların haddini bildirdikten sonra git muhalefete istediğini yap. ha bunu yapmayıp bunlar teröre destek veriyor bıdı bıdı dersen bsg derler adama. bugün bu terörün en büyük sorumlusunun kim olduğunu herkes biliyor.

diğer taraftan insani yardım olarak halka açıklanan sonra içinde ne varsa var bla bla bla deyip gözle görünür bir şekilde halka yalan söylerken teröre lojistik ve belki de fiili yardımı esirgemeyenleri de biliyoruz, bu yardımları ortaya çıkaranları terörist ilan edenleri de. bunlar için de muhalefete saldırır bizim malın es geçtiği ot kafalılar.

(bkz: valilere teröristlere operasyon yapmayın talimatı verilmesi)
kolibandi
8 haziran 2016 şehit cenazesinde kılıçdaroğlu`nun protesto edilmesi olayıyla yine hatırlanılan durum.

protesto edenler yakalanmış sorgulanmış serbest bırakılmışlar.

--- alıntı ---

Alınan bilgiye göre, Kılıçdaroğlu`nun önüne boş mermi kovanı atan şüpheli

İrfan C.`nin (38) Vezneciler`deki terör saldırısında şehit olan polis Gökhan Topçu`nun dayısı olduğu öğrenildi. Protestoyla ilgili gözaltına alınan Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T.`nin (30) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden Tunç E`nin yaralama, uyuşturucu madde bulundurmak ve yaralamadan, Kadir Can A`nın uyuşturucu madde bulundurmak ve cinsel taciz suçlarından emniyette suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

İrfan C. hakkında silahlı saldırı, diğer şüpheliler hakkında ise mala zarar vermeden işlem yapıldı.

--- alıntı ---

kk`nın önüne mermi atmışlar bu da ayrı bir konu.

bir de çevik üniforması giyen bir tipleme şehit için ya da cenaze için orada olmadığı net anlaşılmış bir kişi de oradaymış. efendisinin köpeği olduğu açıkça belli olan bir kişide oradaymış. gözaltına alınmaya karşı da direnmiş. alınsa ne olacaksa.

sözün özü efendi terör mağduruna milliyetini sormak gibi bir eylemde bulunmuşsa orada bile ayrışma varsa düşünemeyen ne yapsın.
http://www.mynet.com/haber/guncel/kilicdarogluna-polis-uniformasiyla-protesto-2489457-1
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu