kul hakkı ile tanrının karşısına çıkmak

kolibandi
islam dininde olabilecek en kötü şeylerden biridir.

şimdi misal 2010 kpss ye girmiş biri olarak şunu söyleyebilirim. bu sınavda birileri kopya çekti. insanlar bas bas bağırdı dedi ki kopya çekildi, çekenler de şunlar diye bas bas bağırdılar ama dinletemediler kendilerini yetkililere.

yetkililer, biz ikna olduk, biz tatmin olduk, biz acayip inandık dediler. daha da yetkililer olayın üstünü kapattı, kopyacı hırsızlar atandı alın teri sahipleri olduğu yerde kaldı. hatta onlara herkes öğretmen olmak zorunda değil bile dediler.

alın teri sahipleri bırakmadı olayın peşini bir şekilde hep duyurdular bunun bir hak yeme olduğu ve bir hak mücadelesi olduğunu, yetkililer "olur mu öyle şey bea" dediler.

bugün gelinen nokta ortada.
o hak benim de hakkımdı. 1,5 yaşındaki çocuğumun hakkıydı.
hırsızlar ve ona çanak tutanlar inandıklarını söylediği islam dininin öğretilerine göre benim hakkımla çıkacaklar Allah'ın huzuruna. 78 milyonda bir oranında hakkım varsa onlar üzerinde, aldıkları maaşta, yedikleri ekmekte, çocuklarına verdikleri harçlıkta helal eder miyim? benim çocuğumun gırtlağından sökülmüş lokmanın onlara helal olmasını onlara helal kılar mıyım?

gönül ister ki dünya'da da adalet olsun ve bu duruma sebep olan, göz yuman, tatmin olan herkes cezasını çeksin ama bu biraz zor görünüyor. napalım bizde bekleriz öteki tarafı.78 milyon da 1 de olsa o hakla çıkacaklar allahın huzuruna.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu