açığa alınan öğretmenler

kolibandi
önce fetö diye sonra pkk diye görevlerini yapmaları soruşturma sonucuna kadar engellenen öğretmenlerdir.

ne fetö ile ne pkk ile bağlantısı olmayan sadece akp ye ya da rte'ye muhalif olan ve eğitim birsen li olmayan bir çok öğretmen açığa alınmıştır.

ve o öğretmenler sokağa çıkmışlardır.
sonuç ohal döneminin olası sonuçları işte.

http://odatv.com/aciga-alinan-ogretmenler-sokaga-cikti-0909161200.html
kolibandi
Terör orgutleriyle bağlantılı bahanesiyle Muhalif hiç kimseyi bırakmamaya yemin etmişcesine hareket eden düşüncenin son iki gündür uğraşlarıyla sayıları onbinleri geçen öğretmenlerdir.

Tanıdıklarım arasında da yer alan ve tek ortak yanları eğitim-sen li olan öğretmenlerimizin iki gündür açığa alındığını öğreniyorum. Pkk ile bağlantılı olduklarından açığa alındıkları söyleniyor ki bunun tanıdıklarım için tamamen uydurma bir durum olduğu açık. Yapıları gereği akp ve onun zihniyetinde olmayanlara yönelik başlatılan topyekün saldırının en belirgin mağdurları son iki gündür açığa alınan ogretmenlerimizdir.

Gerek pkk ile gerek fetö ile gerekse diğer terör orgutleriyle hiçbir bağlantısı olmayan öğretmenlerimiz en kısa sürede görevlerine iade edilmelidir. Daha sonra biz aradan sucsuzları ayıklıyoruz gibi ucuz söylemlerle kendilerini aklamaya çalışanlar tek sorumluluğu öğrenciler olab öğretmenlerimizden ellerini çekmelidir.

Anayasal hak olan sendikalı olma hakkını ve sendikalı olmanın sorumluluğu ile yasalar çerçevesinde haklarını kullanan öğretmenlerimizi yasadışı eylem suçlusu gibi göstererek onların itibarlarını sarsmaya çalışanlar en kısa sürede bu hatadan dönmeli öğretmenlerimizin görevlerini yapmaları önündeki tüm engeller kaldırılmalıdır.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu