türkiye'de şortlu kadınlara yapılan saldırılar

kolibandi
bir grup dar kafalının gerçekleştirdiği, onları çevreleyecek kadar olan başka bir grubun ise ağzı sulanarak izlediği saldırılardır.

geçtiğimiz günlerde saldırgan yaratıklardan biri tutuklanmıştı, yine bir kaç gün önce bursada benzer bir yaratık bir kıza sözle saldırmış.

fetönün arkasına sığınanlar, "darbe olmadı ya ondan ortalığı karıştırmak istiyorlar" diye savunuyorlar, ne ilginçtir ki dün özgecan için öyle giyinmeseymiş diyenlerde aynı kişilerdi. acilen yok edilmesi gereken sapık zihniyetin saldırılarıdır.
kolibandi
kadının şortlu olmasından değil tacizcinin sapıklığının sonucu olan saldırılardır.

http://odatv.com/vid_video.php?id=8E7GC
kolibandi
istanbulda yaşanan bir tanesinde "iddianame kabul edilirse" saldırganın 2-8 yıl arası yatacağı şekilde davalık olduğu saldırılardır.

http://www.mynet.com/haber/yasam/aysegul-terziye-saldiran-abdullah-cakiroglu-icin-istenen-ceza-belli-oldu-2649754-1
kismi yuk
geçtiğimiz günlerde istanbul'da bir yenisi yaşanan saldırılardır.

görüntülerde minibüs içinde oturan kadına hayvanın biri tokat atıp minibüsten apar topar kaçıyor.

saldırgan hayvan delikanlı ya vurup kaçıyor. sonrası malum. aynı düşüncenin arsızları saldırıya uğrayan kadın için hakediyordu falan yazmaya başlamışlar.

özgecan olayında hamam böceği gibi deliklerine saklanan bu yaratıklar yine ortaya çıkmıştır. yeni canlar yanmasın diye insanların onca çaba göstermesi ise maalesef çok fayda göstermemiştir. hala inatla ve inançla yeni canlar yanmasın diyoruz ve demeye de devam edeceğiz.

bu arada saldırıya uğrayan kadının babasının yorumu ise gerek süreci, gerek süreçteki hayvanların ifadelerini gerekse bundan sonra olacakları çok iyi açıklamakta ülkenin geldiği hali özetlemektedir.

"Giyim kuşam konusunda Cumhurbaşkanımız gerçekten özgür ortamı sağlamıştır"
benden yazar olmaz
cezası tutuksuz yargılanma olan, muasır medeniyetler seviyesindeki ülkelerde yaşanan şehir eşkiyalığı.

o cezaya da bir iyi haller gelir zaten, o iyi haller de para cezasına çevrilir. yaşasın adalet!
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu