30 kasım 2016 adana'da kız yurdu yangını

kolibandi
gece geç saatlerde haberlere düşen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği yangındır.

şimdi devlet erkanı hep orada. bakan açıklama yapıyor hemen "yurdun mebden onayı var" hayırdır bakan millet can derdinde neden bir kendini kurtarma açıklaması yapıyorsun ve ne yurdu bu ki yaşı 11-14 yaşları arasındaki kız çocuklarını toplamışlar.

içerisi komple ahşap olduğu için alevler binayı çabucak sarabilmiş. bizim oralarda bir karate salonları bir de kaçak kuran kursları o vaziyettedir.

söylenilenlere göre Süleymancıların yurdu imiş orası. yani bir cemaat tarafından işletilen özel bir yurt. aklıma konya'da çöken kuran kursu geldi hemen kimin sesi çıktı orada ölen çocuklar için?
Karaman'da tecavüze uğrayan çocuklar geldi aklıma onlar da bu tip bir yurtta kalıyorlardı ensar Vakfı'nın.

o zamanlar da sordum bugün de soruyorum devlet neden çocukların sorumluluğunu cemaate atıyor?

ekleme: ölen kızlardan birinin babasının açıklamaları aşağıdaki linkte bulunmaktadır.
devlet köprü yapıyor, tünel yapıyor da onları hep yabancılar yapıyor. o yapıları inşa edecek olan bugünün öğrencileri ise cemaatlerin kucağına itiliyor. bazen tecavüze uğruyor, bazen yıkılan bazen yanan binalarda ölüyorlar. beyinleri yıkanıyor, bilimsel bilgilerden uzak hurafelerle dolu anlatıların içinde yok oluyor gencecik beyinler. aileler parasız kalıyor burada mecburuz diyor. peki devlet nerede? devlet kendi çocuklarına bakamayacaksa neden devlet? 5. sınıfa giden bir çocuğu nasıl bir düşünceyle bir cemaate emanet edebiliyor, nasıl onlara siz bakabilirsiniz izni veriyor. bu anayasaya aykırı değil mi? bu evrensel çocuk haklarına aykırı değil mi?

niye konuşuyorum ki devlet aç bırakıyor, insanlar çaresizlikten çocuklarını ücretsiz diye hiçbir güvenliği olmayan bu tip yerlere bırakmak zorunda kalıyor ve son söz olarak yeter ki okusun diyorlar.

var olsun devletimiz.

http://www.mynet.com/haber/guncel/adanada-yurt-yangininda-olen-cennetin-babasi-elestirme-sansimiz-yoktu-2754289-1

ekleme 2: baba diyor ki yurdumuzu yıktılar çocuklarımızı buraya yerleştirdiler. muhtemeldir ki bu baba da değiştirecek sözlerini. devlet başbakanından bakanına tüm erkanını yığmıştır bu babanın üstüne. yarın öbürgün daha büyük devlet de çıkar ortaya. baba ben öyle demek istememiştim de demeye başlar belki. tabi bu sözler olayın sıcaklığı ile iradesiz bir biçimde söylenmiş sözler olarak çıkacaktır ortaya. baba özür dileyecektir hatta kızı öldüğü için. yaşasın devletimizin büyüklüğü.

http://www.mynet.com/haber/guncel/basbakan-binali-yildirimdan-taziye-telefonu-2754781-1
bordo mavi
yine ölenden başka kimseye bir şeyin olmayacağı bir canım türkiye'm vakası. Olan yine neden ve nasıl öldüğünü bilmeyen günahsız sebi'lere oldu maalesef.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu