başlıklardan kompozisyon oluşturmak

eski türkiye sözlük
'samsun 216' içen 'baskın oran' hayal edebilir miyiz ? bu ancak 'yavuz çetin'in 'ekşi sözlük' yazarı olma ihtimali kadardır. 'nefes' nefese arkamızdan 'beslenme çantası'nı unutmuşsun diye koşturan annelerimizi düşünüyorum da aslında elit insanların 'brooklyn çığlıkları'ndaki toplum gibi postmodernizmin esiri olmuş olmaları 'kafka sendromu' gibi acı ve acıklı. 'uzaylıların dünyayı ele geçirmeye hep abd den başlaması' kadar klişeleşmiş söylemleriyle 'disk'te yer edinme çabaları 'fırından yeni alınmış sıcak ekmek'lere sahip olma amacından pek farklı değil. 1 mayısta 'taksim'de bulunmamaları ve bunu 'sarhoş bir insan tarafından esir alınmak' kadar komik bir şekilde çeşitli sebeplerle izah etme gayretleri ancak 'pluton iyiydi de çevresi kötüydü' tarzı bir cevabı haketmektedir. 'izleyiciden alkış almak için konuşmak' gibi populist bir eğilime sahip ve 'asker' zihniyetiyle düşünen, hayatında muhtemelen 'sisifos söyleni'nden başka bir kitap okumamış bu çevre ancak çaylak politikacıların yanında muteber bir yer edinebilir. bu çevrenin edebi bilgisi dahi 'noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmak'tan öteye gidemediği için 'sözlüğün test hayatına başlaması'nı takriben illk 'zirve'de ders verilmesi icap etmektedir. misal bunlardan birisi olan ve 'futbol' sayesinde meşhur olan 'ahmet çakar' muhtemelen daha da komik olabilmek için 'şansa bak' isimli absürd bir programda boy gösteriyor.fakat bu camiada olup kişiliğini koruyan yok mu elbette var aklıma ilk gelenlerden birisi olan 'rasim öztekin'i pardon filminden hepimiz tanırız. 'travian 'tarzı oyunların kitselleşebildiği bir ülkede 'kedi' saflığını koruyabilmesine hayran kalıyorum açıkcası.

bunları düşünürken 'hsbc'ye sövüyorum aynı zamanda. 'sözlükte yalnız kalmak' kadar berbat bir durumla başbaşa bıraktığı için. hayır neden içeri almadınız beni anlam veremiyorum. fatura yatıracaktım halbuki. neyse 'msn messenger' hata vermedi bu gün düzeldi moralim.yüzüme 'kemal unakıtan' gülüşü yerleşti bak birden. 'antalya'da tatil yapsam bu kadar sevinmezdim. 'tamam' çok abarttım ama şu an 'ünlü' birisiyle oturup 'algida' yiyor gibi hissediyorum kendimi.
aklıma 'tbmm'nin açılışında 'atatürk'ün dua etmesi geldi. 'tetriste çubuk beklemek' kadar uzun gelen bir süre olmalı herhalde ilk meclisin açılışı. 'google'dan o fotoğrafa baktım da çekenin adı 'şaban'mış. allah rahmet eylesin güzel bir fotoğraf çekmiş. gazi, ülkenin 'adalet ve kalkınma partisi'yle 'cumhuriyet halk partisi' arasındaki hizipleşmeyle kemirildiğini görse bence hiç kurmazdı cumhuriyeti. yazık. gerçi 'fenerbahçeli'ymiş belki kurardı. nutukta 'türkçe'si çok acayip geliyor kulağa, nahoş bir tad bırakıyor bende acaba başkalarında da oluyor mudur? çanakkale'de 'komutan'ken ileride 'mustafa kemal atatürk' olacağını hayal etse kimbilir ne düşünürdü.

ben olsam hiç bu kadar uğraşmaz 'anamur'da tatil yaparak ömrümü geçirirdim herhalde ('gb') (bu gb'yi daha iyi yere sığdırabileceğini düşünen varsa söylesin her türlü teklife açığım, beğenirsem 'tokai' çakmak vercem söz veriyorum.

(bkz: başlıklardan diyalog örmek)

gerekli görülen edit: başlıklar 02. 05. 2008 tarihine aittir. yalan söyleyen top olsun.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu