1 ocak 2017 istanbul terör saldırısı

kolibandi
yeni yıl eğlencesi yapan insanların toplandığı reinada gerçekleşen saldırıdır.

39 kişi hayatını kaybetmiştir. 4 ü ağır 65 kişi yaralanmıştır.

saldırgan bir taksi ile mekana gelip dışarıda insanları taramaya başlamış oluşan panikten faydalanarak içeri girmiş ve orada da katliamına devam etmiştir. ardından olay yerinden uzaklaşmıştır.

yeni yıla eski yıl gibi başladık, umarım son olur. umuyorum ama inanamıyorum. Türkiye'yi Ortadoğu bataklığına atanlar, oradaki bunalımı Türkiye'ye sokanlar, insanlar ağlarken - ölürken-katledilirken koltuk, cüzdan - makam derdine düşüp kendi çıkarları uğruna bu ölümlere sebep olanları sağlıklı nefes alabilmek için yalvardığı günleri görebilmek dileğiyle.
kismi yuk
yeni yıla girildiği anlarda gerçekleşen katliamdır.

birileri noel baba kılığında oldu falan diye hemen velveleye vermeye kalktı ortalığı. noel baba olsa ne olacaktı sanki. katil her türlü katildi. amacı can yakmaktı ve başardı. elini kolunu sallaya sallaya geldi, öldürdü ve aynı şekilde gitti.

sınırları delik deşik edilmiş, 72,5 milletin elini kollunu sallayarak girip çıktığı ve ortadoğu ülkesine dönüşmüş ülkemizde belki yarın biz de olmayacağız, herhangi bir yerde patlayan bir bomba, atılan bir mermi yok oluşumuzun sebebi olacak. ve bu sebeplere sebep olanlar saraylarında 4 parmak ile sessizce zaferini kutlayacak. halklar ölürken onlar amaçlarına ulaşmanın gururu ile diğer taraftaki cennet mükafatını kazandığını düşünerek mutlu olacak.

bu kadar gözyaşına sebep olurken cennet hayali kurulabiliyorsa büyük sorun var demektir.
ya da amaç cennet değil de dünya da hükümdarlık. bak o noktada bir şey diyemiyorum çünkü adamlar kendi diktalarını kurmuşlar zaten.

kişilerin değil halkların mutluluğu desek halkı düşmanlığa bilmem ne'den tutuklarlar. en iyisi mi bir şey dememek. iyi seyirler türkiye, sıra bize geldiğinde de iyi seyirler, bunu okuyana geldiğinde de iyi seyirler. sonra seyredecek kimse kalmamıştı.
kolibandi
saldırgan yakalanmıştır.

esenyurtta bir evde alınmıştır.

yakalandığına göre artık bu katliamı da unutabiliriz.

reyhanlıyı, ankara garını, istanbulu, kayseriyi, izmiri, gaziantepi ve ülkemizi unuttuğumuz gibi.
kismi yuk
daha 7 ay geçmişken unutulmuş olan katliamdır.

o katillere çanak tutanlar, öfkeli çocuk diyenler ise hala gülüyorlar.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu