evrim teorisinin meb müfredatından çıkarılması

kolibandi
akp'nin 15 yılda iyice anlamsızlaştığı ve son 15 yılda okula giden çocukları kobay haline getirdiği eğitim sistemindeki son ayarlamadır.

evrim teorsinin bilimselliğini reddedenlerin egemen olduğu sistemde şaşılmaması gereken durumdur.

bunu söyleyenlerin grip aşısı olurken 10 yıl önceki aşıyı vurmaları önerilir. onlara göre değişim yoktur çünkü. onlar tıbbi gelişmeleri ibni sinada bırakmış ondan beridir bir şey gelişmemiştir diyenlerdir.

onların dünyanın kabul ettiği bilimsel bir konuyu reddederek dünya dışındanmış gibi davranmaya devam edenlerdir.

evrim teorisini müfredattan çıkararak bitireceklerini sananlar dünyadaki gelişmeleri hep geriden izlemeye mahkum olup ülkeyi de o hale getirmeye çalışanlardır.

evrim teorisini müfredattan çıkaranlar Türkiye'de bilimsel eğitim verme derdinde olup Türkiye'den de bilimsel çalışma yapılabileceğini ispat etmeye çalışanları tırpanlamaya çalışanlardır.

ancak bu kişiler tarihin her safhasında lanetle anılmış kişilerdir. bilimsel bir gerçeği bugün reddetmek kolaydır. ancak gelecekte insanlık bilimsel gerçeklikleri kendilerinden saklayanlardan hesap sormaktan çekinmeyeceklerdir.

halklarımız en basit sağlık hizmetinin dahi gelişmesini avrupadan, amerikadan, japonyadan daha doğrusu bilime değer veren ülkelerden bekler hale geldiğinde canı yanan her kişinin ah'ı bu bilim düşmanı kişilerin boğazına yapışacaktır.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu