blog açmak

estrella
günümüz türkiye'sinde çok da zor olmayan eylem, blog açmak için tek satır kod bilginizin olmasına gerek yok. blog nasıl açılır ? İnternette gerek videolu gerek ise zengin makaleler ile onlarca kaynak yaratılmış durumda. Size verilen yönergeleri adım adım izleyerek siz de pek tabi blog sahibi olabilirsiniz.
Buradan da kısa bir özet geçmek gerekir ise ;
Bilmemiz gereken 3 adet terim bulunmakta, bu terimler Domain, Hosting ve Wordpress

1- Domain : Web sitenizin adıdır, misal turkiyesozluk.com bir domaindir. Web siteniz için uygun gördüğünüz ismin kullanım hakkını satın almak için yıllık ortalama ödemeniz gereken tutar 50 TL.

2- Hosting : hosting barınma demektir. Gireceğiniz verilerin saklanması ve depo görevi görmesi için bir hosting paketine ihtiyacınız var, başlangıç siteleri için ortalama ücret aylık 5-10 TL arasındadır, gireceğiniz veri boyutu ve kullanıcı sayınız arttıkça bu hosting paketini yükseltmeniz gerekmektedir.

3- Wordpress : İnternet üzerinde en popüler altyapı sistemidir, sizin için admin paneli görevini üstlenecektir. tek satır kod bilginiz olmadan internet sitenize hükmetmenizi, komutlar vermenizi sağlayacaktır.

kısaca (link: blog oluşturmak :http://blognasilacilir.net/) bu şekilde ele alınabilir. Blogunuzu oluşturduktan sonra da özgün bir üslup ile orijinal bir şeyler üretmeyi deneyin .
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu