iztuzu plajı'nda caretta caretta yumurtalarının çalınması

benden yazar olmaz
caretta caretta kaplumbağalarının en büyük üreme alanı olan iztuzu plajı'nda yumurtaların çalınması şerefsizliğidir.

iztuzu dayanışması şöyle açıklamış:
" Plajda bulunan 56 caretta caretta yumurtası çalınmıştır. Doğmamış yavruları öldürmüş olursunuz lütfen geri getirin. Onların yeri burası. Lütfen duyurun herkes duysun. Her gün başka bir kabusla günümüz zehir oluyor. Doğmamış carettaları çalmak nasıl bir vicdansızlıktır? Çalınan caretta yumurtaların akibetini merak ediyoruz. Lütfen geri getirin lütfen rica ediyoruz. Onların yeri burası. Doğmamış henüz yumurtasında olan hayvanı çalmak hangi akla hangi vicdana sığar? Ne yapacaksınız o yumurtaları?”

Olayı daha sonra emniyet yetkililerine ileten İztuzu Dayanışması'na verilen cevap ise skandal niteliğindeydi… “Koskoca emniyetin işi gücü yok. Üç beş hayvanın peşine mi düşecek”

Başka bir polisin ise “Kesin biri yumurtaları omlet felan yapar” diye dalga geçmesi ise ülkemizde hayvanlara verilen değerin ne kadar olduğunu gösteren cinstendi!

Emiyette kayıp ihbarı yaptığımız sırada bir polis: Kesin biri yumurtaları omlet falan yapar diye dalga geçti bizimle.
https://t.co/vVP8rRVaAH
kolibandi
bu kadar yolun, köprünün, hava alanının yapıldığı yerde ciddiye alınmayacak meseledir.

eğer çok sorun olacaksa bakkaldan alınsın 3-5 Keskinoğlu yumurta konsun yerine. ne anlar kaplumbağa o yumurtanın ne yumurtası olduğunu?

sahi kaplumbağa kuluçkayı bırakıp nereye gitmiş de onun yumurtalarını çalmışlar? işte suçlu ortaya çıktı. kaplumbağanın ta kendisi. fetöcüdür o açığa alınmalı, o plaja girmesi engellenmeli.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu