21 mayıs 2017 kpss sınavı

kolibandi
ön not: kpss sınavı ifadesinin ne kadar sorunlu olduğunu olduğunu biliyorum ama maalesef, öss sınavı, ygs sınavı diyen pek yetkili kişiler yüzünden artık herkes böyle diyor.

olmuş bitmiştir. son mülakat deneyiminden sonra gereksizliğini iyiden iyiye hissettiğim ama inadına girdiğim sınavdır.

"türkiye 1. oldum, sonra mülakata çağrıldım. 1000 kişi alacaklar 3000 kişi çağırdılar (3 katı çağırıyorlar)

ben sadece alanda değil her branşta 1. olmuşum. mülakata girdim, merhaba deyip girdim içeri, tip tip baktılar suratına bozuntuya vermeyip devam ettim, kendine göre gayet iyi ve başarılı bir mülakat geçirdim. dile kolay türkiye birincisi de olmuşsun özgüven var bir kere. mülakat bir açıklanıyor değil atanacak puan almak tercih yapacak barajı aşamamışım, yine atanamamışım yani. sonra nasıl oluyorsa bir öğreniyorsun ki 2999. sıradan mülakata çağrılan kişi atanmış. ha başarılı ise atansın zaten, başarısız, öğretmen vasfı olmayan türkiye birincisi olsa ne yazar diyorum ama konduramıyorum kendime bunu, biliyorum çünkü öyle değilim, bu konuda ukala olmalıyım ben iyi bir öğretmenim diyorum sonra yine sorgulamaya başlıyorum. hani ataması yapılan kişi bilgileri mülakatçılarda nasıldır acaba? hani adli sicil kaydı, üye olunan kurumlar, çalışılan yerler, mezun olunan okullar, yıldızlar falan...

tamam deyip kendimce kabulleniyorum herkes haksız da sen mi haklısın bir tek, kendine yetkin kişi olarak geliyorsun ama değilsin demek, demek öğretmen olma yeterliliğinde değilmiş türkiye birincisi koli" derken kan ter içinde uyanır uykudan, atanamadığı doğrudur ama türkiye birinciliği rüyada bile ağır gelmiştir bünyeye.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu