zehra çilingiroğlu'nun sigara içmesi

kolibandi
anne rahmine düşüşünden doğumuna büyümesinden bu yaşa gelişine kadar hep ailemizden biri anlatılan hülya avşarın kızı zehra Çilingiroğlu'nun sigara içmesi hadisesinin haber programlarında yılın en büyük olayı gibi anlatılması durumudur.

annesinin ünlü babasının zengin oluşu bu kadar mı önemli kılar insanı. türkiye de her gün onlarca iş kazası oluyor, insanlar ölüyor kime ne değil mi?

her gün bir dünya genç uyuşturucunun kucağına atılıyor, gençlerin-çocukların bedenleri eriyor ve en az onlar da Zehra kadar önemli. peki hangisi sigara içti diye böyle haber oldu?

mesela ustasının istediği malzemeyi yerinden kaldıramadığı için dayak yiyen bir çocuğun haberini kaç kez duyduk? çocuk ölmüşse 35-40 saniye anlatılır ölmemişse eğer çocuğun dayak yemesi, kafasının gözünün kırılması zehranın sigara içmesi kadar önemli değildir.

burada zehra sadece bir isim, bir sınıfın ya da düşüncenin temsilcisi olarak karşımızda adı zehra değil de necati de olabilirdi. mesele ülkede onlarca mesele varken haber diye bunu ekranlara taşımaktır.

soma da babası öldüğü için işe başlamak zorunda olan genç sigaraya başlamış mıdır acaba?

umarım hiç kimse sigara içmez.
benden yazar olmaz
Bazı haber sitelerinde "bakalım kaya çilingiroğlu buna ne diyecek" gibi manşetlerle çocuğu babasına ispikleyen satışçı tiplerin ağzıyla haberi yapılan mesele.

Bu arada, google amcadan arattım da bu kız 19 yaşında kanunen reşit olan bir vatandaş. Şunun peşine düşene kadar ilkokulda bonzai içen çocuklara, torbacılara, uyuşturucu tacirlerinin peşine düşseniz. Ama bu daha sansasyonel di mi?
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu