konukevi anadolu lisesi

kolibandi
konya da bulunan müdürü ömer faruk özarslan sayesinde adını duyduğumuz okul.

okulun müdürü önümüzdeki sene kızlar ve erkekleri farklı sınıflarda okutacağını ilan etmiş.

bu durumu savunan malın biri de internet haber sitelerinden birinde karma eğitimi savunan kişi tuvaletlerinde karma olacağını savunur gibi bir söz söylemiş.

aslında bu tiplemenin örneği bir yerde doğrudur. kafaları bok çukurunda olduğu için her şeyi pislik içinde düşünüyorlar. gençlerin aynı sınıfta olması ancak senin gibi boktan zihniyetli olanların zoruna gider. böyle boktan fikirlerle yoğrulmuş beyinlerin bırakıp erkek çocuklarına tecavüz ettiğini biliyoruz peki bunlar karma eğitimden kaynaklı mı? hayır efendim tamda sizin bu boktan zihniyetiniz yüzünden var olabilecek beyni yok olmuş ve sapıklığını kendinden güçsüz çocuklar üzerinde gösteren kişiler bugün sizin ürümenize sebep olanlardan destek almıyorlar mıydı? bir kereden bir şey olmaz diyenler karma eğitim sonucu mu bu bir kere olmasına takıldılar.

mesele çocukların bir arada olması ya da olmaması mı yoksa çocukların da sizin kadar sapık düşüncelere kapılıp birbirine bir şeyler yapabilmesi ihtimali mi?

merak etmeyin saygı değmez hedeler siz çocuklarımıza bulaşmadığınız onlara pisliklerinizi bulaştırmadığınız sürece hiçbir çocuk sizin gibi olmayacaktır. kirletmeyin çocuklarımızı.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu