evrenin aslında var olmaması gerekiyordu

benden yazar olmaz
cern (avrupa nükleer araştırma merkezi) 'de çalışan bilim insanlarının yaptıkları tespit.

her maddenin bir anti maddesinin olduğunu dolayısı ile evrenin ortaya çıktığında neden yok olmadığını, teknik olarak bunun imkansız olduğunu ve bunun üzerinde yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını belirtmişler.

---alıntı---
Bütün gözlemlerimiz, madde ve anti madde arasında bir simetri olduğunu ortaya çıkardı Bu yüzden aslında evren var olmaması gerekiyor. Burada bir yerde asimetrinin var olması gerekiyor, fakat biz fark nerede anlamıyoruz. Simetri kırılmasının kaynağı nedir?
---alıntı---
kolibandi
higgs bozonunun tanrı parçacığı diye çevirenlerin elinden servis edilen haberdir.

haberi okuyan türkiyedeki bilim otoriteleri! "ahanda bakın allah'ın ispatı burada, cerndekiler bile kabul etti bu atayizler kabul etmiyor" demeye başladılar bile. (inanmazsanız haberin olduğu sayfalardaki yorumlara bakın)

konuya dönelim. madde anti-madde oluşumlarının miktarının eşit olması gerekiyorken (ki burası mantıklı) her nasıl olmuşsa madde miktarı anti madde miktarından fazla olmuştur. haber dikkatli okunduğunda anti maddenin saklanabileceği ortamlardan (manyetik bilmem neler) falan bahsedilmektedir. habere göre madde ile anti-madde oluştuğunda birbirini yok etmeliydi o nedenle olmamalıydık diyor bu bir yorum olabilir ama bilim sadece bu şekilde işlemiyor.

diyor ki bazı bilim çevreleri madde anti-madde oluşumlarının ardından bu yapılar kendi aralarında kümelendiler ve ayrıldılar. yani evren bizim tarafımızda maddeler kümesi bizim olmayan tarafta anti madde olarak birleşti aralarında da güçlü bir yalıtkan alan oluştu. dolayısıyla evren iki yapı tipinde var oldu.

hobbalaa al sana bir tez. al sana bir iddia. şimdi o aradaki madde olmasa ne olur derler. işte o zaman bum. onu kim oraya koydu derler ben koymadım ama + ve - yüklü maddeler arasında oluşan elektiriksel alan çizgileri gibi kendiliğinde oluşabilir pekala. burasını şimdilik ben açıklayamam. zaten açıklarsam bu işle uğraşan bilim insanlarına ayıp olur.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu