sünnet olmadan ümmet olmaz

kolibandi
istanbul'un bir çok yerinde bilboardlara asılmış reklamlardaki ifadedir.

o sünnet insanları ayırmayı, bunlar cennetlik cehennemlik diye ayırıyor muydu acaba?

o sünnet cinsel saldırılara iyi göstermeye çalışıyor muydu acaba?

o sünnet farklı olanı yok etmeyi öneriyor muydu acaba?

bu kampanya tamamen siyasi oyunlar ve düşmanlıklarla büyütülmüş örgütlerin peygamber hayatının arkasına gizlenmekten başka nedir ki?

üsteik bu kampanya doğrultusunda hazırlanan ve okullarda dağıtıldığı iddia edilen kitaplarda bu insanlık dışı düşünce uygulamalarla yalan yanlış ifadelerin çocuklarımızın beynini kirletmesine çaba harcanmaktadır.

demiş ki kitapta : Osmanlı'yı yıktılar yerine bir şey ikame olmadı

be hadsiz bu kitabı yazabildiğin, okullarında dağıtabildiğin yer neresidir? hangi ülkenin evlatlarının beynini kirletmeye uğraşıyorsun. ne demek "yerine bir şey ikame olmadı"

demiş ki : Bütün Müslümanların en başta gelen, en kıymetli, en şerefli hizmeti cihattır

ben bu sözü ışid'den biliyorum, hizbullah'tan biliyorum, el kaideden biliyorum. cihat diye ortadoğu kan ağlıyor neden çünkü birileri cihat yapıyor, o cihatta senin kirletmeye çalıştığın çocuklarımıza anlatıldığından çok farklı. yarın kandırdığınız bir evladımız kalksa cihat diye bir yere girip insanları katletse ne diyeceksin. biliyorum ki sevineceksin buna çünkü sen kirletmeye çalıştığımız çocuklarımıza hedef bile göstermişsin.

demişsin ki : Bir git bakalım Kadıköy tarafına… Bir Adalar vapuruna bin. Millet çıplak geziyor, çıplaklar kulübü var, plajlar var. Şimdi bizim içimizden al bir İngilizi koy karşına, al bir Fransızı koy karşına. Bil bakalım hangisi Türk? Anlamak mümkün değil. Saç aynı, zibidi pantolon aynı, tavır aynı, yüz aynı, her şey aynı…

hedefi de göstermişsin yani. arap gibi sarık cübbe giyse, çarşafa burkaya girse iyi onun dışındakiler hedef öyle mi?

demiş ki : Bizi Allah doktor olalım diye dünyaya göndermedi. Ziraatçı olalım diye de dünyaya göndermedi. Allah hepimizi kendi dinine hizmet etmekle vazifeli kıldı.

dünya da ağlayan her 100 kişiden 90 ı islam coğrafyasındaysa eğer bu düşünce yüzünden ağlıyor. çünkü allaha kul olmak adına diğer tüm dünyevi işlerden elimizi eteğimizi çekmemizi isteyenler bizi inanç ile uyutup yıllarca ürettikleri ürünleri sattılar. onların teknoloji çöplüğü olduk. sonra silah sattılar bize. sonra dediler ki yan komşun sana karşı silahlanıyor, sen git onu vur arkanda ben varım.

ve sen meb aracılığı ile sünnetin arkasına gizlenen insanlık düşmanı, sen bütün bunları bilerek yapıyorsun amacın ülkemin insanlarının da ortadoğudaki gibi, arap coğrafyasındaki gibi kaosa girmesini sağlamak.

ne sünnet, ne peygamber, ne din. senin hizmet ettiğin yegane unsur emperyalizmdir. sen insanları birbirine kırdırarak tam da emperyalizmin ekmeğine yağ sürüyorsun. çünkü beynini kirletmeye çalıştığın o çocuklar halkın çocukları. senin istediğin kaos çıktığında halk çocukları kalacak alanda, diğerleri kaçıp gidecek ve sen avuçlarını ovuştura ovuştura dökülen kanı izleyeceksin.

ama sana izin verilmeyecek. bu ülkede yaptığın pislikleri ifşa eden güzel insanlar hala var. ve emin ol hiç de az değil.

http://www.mynet.com/haber/guncel/meb-kitabi-allah-doktor-olalim-diye-gondermedi-3632546-1
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu