trt'nin osman öcalan'la röportaj yapması

kolibandi
23 haziran seçimleri öncesi kürt seçmen üzerindeki etkisini artırmak için yoğun çaba içerisine giren akp'nin apo'nun tavsiye mektubundan sonra diğer taraftan gerçekleştirdiği eylemdir.

ben o röportajı okumadım ya da dinlemedim. hem apo ne kadar terörist ise kardeşi osman da öyle değil mi? teröristin devlet kanalından propagandasını mı izleyeceğim.

her zaman olduğu gibi devlet benden farklı düşünmüş. osman öcalan'la röportaj yapmış. derken rte'nin "osman öcalan'ın arandığından haberim yoktu" açıklamasını gördüm. yani osman öcalan'ı sıradan bir vatandaş sanıyormuş herhalde rte. hatta adamın kırmızı bültenle arandığını bilmiyormuş. ne diyelim?

şunu diyelim bence. devlete memur olmak için tüm aşamaları geçmiş atanmış ama güvenlik soruşturmasında "okul arkadaşı x örgütünden cezaevine girmiş demek ki bu da terörist" diye insanların hayalleri ile oynuyorsunuz ya (ki bu olay da osman öcalan'ın arandığını bilmediğini söyleyen rte tarafından çıkarıldı) ne diyelim size.

artık öğrendiniz arandığını. zaten bilmemek değil öğrenmemek ayıp. hatta bence ara ara emniyet tarafından arananlar, başına ödül koyulanların listesi olan bir internet sayfası var. hem de resmi bir site. orayı incelemenizi de tavsiye ederim. en azından göz aşinalığı olur.

https://odatv.com/reytingleri-yukseltmeyi...-26061940.html
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu