aldatma

uuu beybi
harold pinter tarafından yazılan, türkçeye haluk bilginer tarafından çevrilmiş oyundur.
ilk olarak 90 larda tiyatro stüdyosu tarafından sahnelenmiştir. oyunda haluk bilginer, zuhal olcay ve ahmet levendoğlu oynamıştır. özellikle haluk bilginer ve zuhal olcay kısmı çok ironik olmuş gerçekten neyse...

2000 li yıllarda ise nilüfer sanat tiyatrosu tarafından sahnelenip, neriman uğur, barış falay, murat karasu ve hakan silahsızoğlu oynamıştır.

şu sıralarda ise istanbul şehir tiyatroları tarafından sahnelenmekte olup, şebnem köstem, burak davutoğlu, gökçer genç ve direnç dedeoğlu yer almaktadır.

yine sadece şebnem köstem adını görüp okumadan bilet alıp gittiğim bu oyun hayatım boyunca izlediğim en kötü oyun olmakla birlikte baştan sona aklımda sadece hakan akkaya aksanıyla şunlar yankılandı "ne manaa"

oyuncular çok başarılı olmasına rağmen oyun olmamış, hiç olmamış. oyunun sanırım tek güzel yanı direnç dedeoğlu'nun ortaya çıkardığı o muhteşem garson karakter. "sinyooore"
kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

son olarak şebnem köstem; sen her zaman iyisin bebeğim, seni seviyorum, 2 hafta sonra hayal-i temsil'de yeniden görüşmek dileğiyle.
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu