her şey hakkında fikir beyan etmek

eski türkiye sözlük
saçmalıktır. bak şimdi bebeğim, bunu yapanlar halk arasında normal görünüme sahip, içten içe bir pezevenklik, bir haysiyetsizlik, bir megolamanlık, bir götoşluk barındıran tipiklerdir.

sanki; sözlüğü, forumu her ne boka yazıyorsa onu okuyanlar, bu amına koyduklarımının, o konu hakkındaki fikrini merak ediyor. sanki onu okumasak, hayatımızdan bir şeyler eksilecek. nedir bu göt kalkıklığı lan?

bak örnek vereyim size;

'' bülent ersoy ''bla bla bla'' dedi. ''

1. çok doğrusu söylemiş. çünkü cart, curt...

2. vay, göt nasıl söyler. bakın şimdi zart zurt...

3. bence bu konu hakkında şöyle düşünmeliyiz.. sik, sok...

4. hepinizin amına koyayım. ( bu ben oluyorum)

yani bize ne lan? senin o, götün ile iki lob benzerliğinden başka hiç bir işe yaramayan ufak beynin ile sıçtığın, başkasının düşüncelerini sahiplenip yarım yamalak cümlelerin ile anlatman bizi niye enterese etsin lan?

sözlüklerde de görürsünüz böyle tipleri. bir havalar, ben boşşeylerileuğraşmıyorumculuk falan. kime hava atıyorsun pezevenk? sözlük dediğin olay, gülmek eğlenmek kafa dağıtmak için var. dünyayı, ülkeyi kurtaramazsın burada. burada eğleneceksin, hatun kaldıracaksın, üzerine süt döküp kedine yalatacaksın, o kediyi satanist arkadaşına verip, kestireceksin, o satanist arkadaşını hayvanseverler derneğine şikayet edip, o konu hakkında bildiri dağıtıp, eylem yapacaksın falan. ne lan bu ciddiye almalar falan.

hadi şimdi siktirin, sonra da gidin.
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu