öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler

kupakizisinekvalesi
Grimm kardeşler Völler`İn isteğiyle; pamuk prenses, yani orjinal adıyla `maria sophia margarete christina von erthal` ve yedi ölümcül günah isimli grotesk, pornografik öyküyü yazdılar.

anger, avarice, envy, gluttony, lust, pride ve sloth... yani öfke, açgözlülük, kıskançlık, oburluk, şehvet, gurur ve tembellik... bunlar dante`nin ``ilahi komedya``sında cennete giden yolda arınması gereken yedi ölümcül günahın isimleriydi. Narsizm`e gönderme yapan ayna fetişi, adem ile havva`nın cennetten kovulmasına neden olan yasak elmanın sembol olarak kullanılması, bir prensesin çevresinde yedi erkeğin olması ama bu yedi erkeğin de cüce olması, prensesi kurtaracak olan prensin nekrofilyak olması (grimm kardeşlerin nekrofili düşkünlüğü ``uyuyan güzel`` masalında da devam eder.) ve prensin bu eğiliminin sosyal onay olması-yedi cüce buna onay verir-, gibi motifler bu metni bir masal olmaktan çıkarıyor.

ayrıca; cücelerin her gün düzenli olarak gümüş madenine girmelerinin ve hiçbir şey çıkarmamalarının nedeni; o gümüş madenine bir şey çıkarmak için gitmemelerinden kaynaklanmaktadır. cüceler o gümüş madenine her gün girerek bir vajinaya girme arzularını gideriyorlardı. (gümüş, iskandinav mitolojisinde kadın cinsel organını temsil eder.)
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu