supernatural

aslhncngz
2005 yılında başlamış günümüzde hala 10. sezonu sürmekte olan paranormal olayları konu alan amerikan yapımı dizidir.

Sam Dean`in annesi (mary winchester) sam 6 aylık dean 4 yaşındayken bir gece paranormal bir varlık tarafından öldürülür. bunun üzerine sam ve dean`in babası john , bu varlığı bulmak adına yemin eder ve paranormal olayları araştımaya başlar . bu konuda engin bir bilgiye sahip olan john winchester , eyalet eyalet gezerek avlanamaya başlar. bu avlar sırasınada sam ve dean de john`un yanındadır ve sürekli okul değiştirerek motellerde büyürler. john bu süre zarfı içerisinde oğullarının pek yanında olamadığı için sam e bakma görevi dean e düşer ve bu görevi oldukça benimser sam ile arasında inanılmaz güçlü bir bağ vardır.

Dean , tam olarak babası gibi bir avcı olmak ister ve büyüdüğünde john winchester `ın oğlu olduğu her halinden bellidir. onun gibi giyinir ve onun dinlediği müzikleri dinler. sonrasındaysa onun kullandığı arabayı kullanmaya başlar. (bkz: 67 impala) her zaman hayali iyi bir avcı olmaktır ve bunu başarır. okuldan nefret eder. ve kızlarla arası oldukça iyidir.

Sam, dean in tam tersine yaşadığı hayattan hiç memnun değildir. o daha düzenli bir hayat istemektedir. sürekli okul değiştirmekten nefret eder. ve en sonunda dean , john ve avcılığı bırakarak satanford`a hukuk fakültesi okumaya gider. dean gelip onu alıncaya kadar onlarla pek görüşmez dean`in aksine babasına hayranlık duymaz. o daha çok modern bir yaşam biçimi istemektedir. ancak annesine olanların aynısı kız arkadaşına da olunca avcılığa geri döner.

dizide iki kardeş bazen ayrı kalsalar da çoğu zaman beraberlerdir. ve 9 sezon boyunca bir çok adı bile duyulmayan olağanüstü varlıklarla uğraşırlar. hatta dünyayı kıyametten bile kurtarırlar.

dizi 9. sezonda çok şaşırtıcı bir final yapmıştır. 10. sezon the CW kanalında 7 Ekim salı günü başlayacak.

Dizinin ,
sam winchester (jared pedalecki)
dean winchester (jensen ackles) olmak üzere iki başrolü var .


yalnız dizide melek castiel (misha collins) ve cehennemin kralı crowley (mark sheppard ) ın da rolü büyük.

dizi müziği için (kansas- carry on wayward son) (youtube: 2X_2IdybTV02X_2IdybTV0)
bu başlıktaki tüm girileri gör
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu