18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçı

at avrat braveheart
gerilimi volkan demirel-melo atışmasıyla daha 3 gün öncesinden başlayan sözüm ona dünyanın en büyük 3. derbisi diğer adıyla intercontinental derby yani kıtalararası derbi. hakem cüneyt çakır olduğuna göre fenerbahçe`den bir futbolcuya kırmızı kart çıkar ancak bu defanstan olmaz. öyle bir derbi ki taraf bahsi oynamak yerine kırmızı kart çıkar seçeneği daha makul.
benden yazar olmaz
maçın hakemi cüneyt çakır hakkında söylediği sözler yüzünden Galatasaray başkanı ünal aysal`ın maçı tribünden izleyemeyeceği karşılaşma.

her derbi öncesi yaşanan psikolojik savaş artık iyice kemikleşti. maç sahadan önce akıl oyunlarıyla başlıyor adeta. işte ünal Aysal`ın sarf ettiği o sözler;

--- alıntı ---

Cüneyt Çakır, Galatasaray konusunda şaibeli bir hakemdir. Futbol Federasyonu sanki bizden intikam alıyor. Derbiye bu şaibeli hakemin atanmasında kasıt var. Amaç Galatasaray`a gözdağı vermek ve sindirmek Dünya Kupası`nda maç yönetmiş olabilir; burası Türkiye Şimdiden söylüyorum; göreceksiniz, maçı sertleştirecek

--- alıntı ---
at avrat braveheart
ünal aysal`ın başkan olarak izleyeceği son derbi. ünal aysal`ın maç öncesi cüneyt çakır hakkındaki sözleri tamamen hakemi baskı altına almaya yöneliktir. başkan belki de galatasaray tarihinin en akıllı başkanıdır. son derbisini de kazanarak görkemli bir final yapmak istemektedir. başkanlığı döneminde fenerbahçe ve beşiktaş ile oynanan maçlarda toplam 3 mağlubiyet yaşamıştır. senede 3 derbi kaybettiği zamanlar oluyordu galatasaray`ın.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu