türkiye`nin düşmanlarına karşı kendini koruması

kolibandi
doğal bir refleks hareketini aşmış olan durumdur.

gazeteciler, her düzeyden öğrenciler, işçiler, işsizler, emekliler, çiftçiler, hayvan severler, yerlere tükürmeyenler, kuş gibi ötenler, tazı gibi koşanlar, toma suyunda abdest alanlar...... herkese karşı gelişen korunma hareketidir.

dışarıda ve sınırlarımızda dostumuz yokken içerde de var olan düşmanlara karşı iktidarın tavrıdır.
benden yazar olmaz
yıllardır beyinlere işlenen mevzu.

kimi zaman yel değirmenleri ile savaşmak misali olmuştur. iktidarların içteki başarısızlıkların hesabını vermekten kaçmak amacıyla sürekli olarak dış mihraklar suçlu bulunmuştur. ekonomi kötüye gitmiştir, dış mihraklara sığınılmıştır, güvenlik sağlanamamıştır, mihraklar ve lobiler yaratılmıştır. coğrafyanın müsaitliği, zannımca biraz abartılmıştır.

(bkz: dış mikraklar)
(bkz: iktidarların sunni düşmanlar yaratması)
kolibandi
Türkiye`nin kendi ürettiği bilim, bilgi ve teknolojiye dayalı olmayan korumadır.
bir füze savunma hattı vardı hatırlasanız, iran tehditine karşı demişlerdi. iran bir füze atarsa bizim radarlar tespit edecek Ukrayna`dan haber edilecek, almanya onaylayacak ve füze düşeceği yere düşmeden havada vurulacaktı. yerseniz.

öyle diyordu birileri haberlerinde. ukraynadan onay gelir mi almanya vur der mi bilmem hatta belki yukarıdaki ifade külliyen yalan bir ifadedir ama şöyle bir gerçek var ki biz birilerinin isteği ile ülkemizi iran tehditine karşı israili koruyan bir konuma soktuk. o radarların türkiyeyi korumak gibi bir amacının olmadığı apaçıktı.
http://www.haber27.com.tr/gaziantep/haber/patriotlar-kaldirildi-2109h.html
sonuçta ne olduğu sistem dikildiği gibi söküldü ve götürüldü.

başkasının ipi ile kuyuya indik, başkası ipi çekti. kuyuda kaldık.

yani bizim bize ait bir teknoloki ile kendimize korumamız lazım. bilim üreten insanların öldürüldüğü , öldürülmeyenlerin yurt dışına kaçmak zorunda olmadığı, duanın fasülyeler üzerindeki etkisini değil, türkiye`de değersiz görülüp yurt dışında derece alan bilimsel çalışmalara değer verilen günleri göreceğimiz bir ülke dileğiyle.
dubai vize izmir masaj izmir masaj salonu